Sporten met een grotere cup maat

Een goede sport beha is onmisbaar als je lekker wilt sporten. Sportende vrouwen hebben er ook echt eentje nodig. De beweging die je borsten tijdens het sporten maken, zorgen ervoor dat de elasticiteit van de huid vermindert en dat je borsten pijn kunnen doen. Van deze pijn hebben vooral vrouwen met een grotere cup last en zitten hun borsten wel eens in de weg. Om het schudden op te vangen, kunnen deze vrouwen hun houding onbewust aanpassen en hierdoor hun sportprestaties negatief beïnvloeden en op ten duur zelfs slecht voor je lichaam.

Het is voor vrouwen met grote borsten niet altijd makkelijk de juiste bh te vinden. In de bladen en blogs lees je vooral over die kleine strakke topjes voor dunne atletische vrouwen, maar de realiteit is dat veel sportende vrouwen helemaal niet klein en atletisch zijn. En al helemaal niet als ze net beginnen met sporten.

De sport beha van Panache

Maar liefst drie jaar heeft het geduurd voor Panache om de perfecte sportbeha te ontwikkelen. Verschillende tests in de praktijk met Engelse topsporters hebben geleid tot een schitterend resultaat. In onafhankelijke studies laat deze sportbeha andere merken ver achter zich door de functionaliteit. Onder de zwaarste omstandigheden en in de meest intensieve sporttakken blijft de BH zijn ondersteunende functie perfect uitoefenen.

Stoffen die ademen om het zweten beperken en de speciale afwerking om het lichaam te beschermen tegen schurende elementen zoals de rug sluiting, beugels en schouderbanden verhogen het comfort tot het absolute maximum. De banden zijn ook verstelbaar en je kan ze op de rug samen haken voor net iets meer stevigheid (Racer Back). Nooit zat een beha zo comfortabel als deze want bij elke sport beweegt de borst anders.

De techniek

Door het gebruik van de nieuwste technologie (3D-bewegings-en biochemische registratietechnieken) wordt de beweging van de borst met 83% gereduceerd. De voorgevormde cups zorgen ervoor dat je borsten er nog wel mooi uitzien en niet zoals in de meeste sport bh’s geplet worden. Het compressietextiel omsluit iedere borst afzonderlijk en biedt zo de ideale steun.

Belangrijk is dat Panache zich vooral richt op de grotere cupmaten. De sportbeha gaat van B tot cupmaat H en een omvang 65 t/m 85. En dit in de kleuren zwart, wit, grijs en een mode kleur. Slip maten zijn van 34 t/m 46.

  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image